【答案】waste
【解析】从原文第一段“Bacteria live all over our skin,and their waste is ”可以找到答案。
2.
【答案】twice a day
【解析】从原文“…so get their numbers under control by bathing with your new soap twice a day for two weeks”可以找到答案。
3.
【答案】used bath towel
【解析】从原文“Any worn clothing or used bath towel ”可以找到答案。
4.
【答案】Cotton clothes
【解析】从原文“keep in mind that cotton clothes are better at hiding body odor,as they absorb smelly sweat rather than letting it evaporate into the air”可以找到答案。
5.
【答案】spicy
【解析】可以从原文“Greasy,spicy and to the body”找到答案。
1 What is the main idea of the passage?
A) How to diet.
B) Why we should diet.
C) What we should diet.
D) Where we should diet.
2. While dieting you should __ .
A) choose fried foods
B) choose low-calorie food
C) choose snack as hamburger in McDonalds
D) talk to your doctor
3. When you wish, you can __
A) hare some more simple items in your diet
B) eat more and more foods you like
C) stop dieting
D) tell the doctor what you’ ve done
4. According to the passage, which of the following statements is NOT true?
A) "While dieting, you should ask the doctor so that you can lose your weight quickly.
B) Plan meals means to have some foods you like and take them as your daily eating habits.
C) When you have lost your weight, you can have some coffee and tea without sugar or cream.
D) As you are dieting, don’t forget exercise.
5. If you want to start a weight control program, you should __
A) ask your doctor
B) plan meals and choose low-calorie foods
C) do some exercise
D) all of the above
1.
【答案】A
【题型】主旨题
【解析】题干意为“文章的主要内容是什么?”由文章第一段第一、二句话“Persons who are overweight should watch their diet carefully in order to lose pounds.The best way to do this is to start a weight control program”点明了本文的主要内容是…the best way to do,即方法问题,故选A。
2.
【答案】B
【题型】细节题
【解析】题干意为“当节食时,你应该______。”从原文第三段“When dietin9,choose low—calorie foods.”可知,的食物。故选B。
3.
【答案】A
【题型】细节题
【解析】题干意为“当你减到你希望的重量时,你可以______。”由原文第二段“When you wish,simple items can be added to your diet SO that you you want”可知,减到理想体重以后,就可以吃一些简单的食物。故选A。
4.
【答案】A
【题型】判断题
【解析】题干意为“根据文章,下列哪种观点不正确?”第一段末尾,作者建议“A good rule is to lose slowly.A loss of a pound or two is plenty”,应该慢慢地减肥,选项A,医生会建议你迅速减肥和文章相矛盾,故选A。
5.
【答案】D
【题型】判断题
【解析】题干意为“如果你想开始一个减肥计划,你应该______。”由全文可知,要减肥的话,就要开始减肥计划,,计划好三餐饮食,并要加强锻炼。所以A、B、C都是正确答案,故选D。
1. Who will play the hero in Zhang Yimou’s latest film "Riding Alone for Thousand of Miles" ?
A) Jiang Wen.
B) Ken Takakura.
C) Kiichi Nakai.
D) Junichiro Koizumi.
2. What is the Chinese name of this film?
A) Riding Alone for Thousands of Miles.
B) Qian Li Zou Dan Ji.
C) Shi Mian Mai Fu.
D) House of Flying Daggers.
3. How much film?
A) US $ 7.2 million.
B) RMB 7.2 million.
C) A thousand million yuan.
D) 74 million yuan.
4. Where did this film begin its first show?
A) Yunnan.
B) Japan.
C) Guangzhou.
D) Tokyo.
5. What is the setting of the debut of this film?
A) Japanese Prime Minister Junichiro Koizumi’ s visits the war-related Yasukuni Shrine in Tokyo.
B) China and Japan ties are improving.
C) Chinese fans are very enthusiastic about Veteran Japanese actor Ken Takakura.
D) Fans have been waiting to see a sino-Japanese film for long.
1.
【答案】B
【题型】细节题
【解析】题干意为“谁是张艺谋最新电影《千里走单骑》的男主角?”由文章倒数第二段“Veteran Japanese actor Ken Takakura,74,plays a Japanese fisherman who takes his son,dying of cancer”可知,高仓健是男主角。故选B。
2.
【答案】B
【题型】细节题
【解析】题干意为“?”从第三段末尾“Literally,Qian Li Zou Dan Ji means“lone ride over a thousand lis”(1“li”equals to 0.31 mile)可知,电影的中文名字叫《千里走单骑》,故选B。
3.
【答案】A
【题型】细节题
【解析】题干意为“电影的预算是多少?”从原文“The film is budgeted at US$7.2 million”可知,电影预算为720万美元,故选A。
4.
【答案】C
【题型】细节题
【解析】题干意为“这部电影在哪开始首映?”从原文第一段“Renowned Chinese director Zhang Yimou’s latest film,Riding Alone for Thousands of Miles,held a trial premiere Guangzhou on December 11th”可知,电子的首映是在广州,故选C。
5.
【答案】A
【题型】细节题
【解析】题干意为”电影上映时的背景是什么7由文章最后一段“The film debuted in China as political and historical issues such as Japanese Prime Minister Junichiro visits to the war-related Yasukuni Shrine in Tokyo arise”可知,电影上映时,中日面临一些政治和历史问题,故选A
1. What is the letter about?
The order of ____________.
2. What kind of company is this corporation?
A ______________________________.
3. What did this corporation send except samples?
______________________________.
4. What will appeal to the most selective buyers?
The ____________ of high standard of the workmanship.
5. What information does the catalogue give?
____________of the products they ask for.
1.
【答案】hats and caps
【解析】从原文“We welcome your enquiry of April and thank our hats and caps”可以找到答案。
2.
【答案】state-run corporation
【解析】从原文“As you may be well aware,we are a state.run corporation handling this line of business for many year可以找到答案。
3.
【答案】Illustrated catalogue
【解析】从原文“We are enclosing our giving the details you ask for.”可以找到答案。
4.
【答案】quality
【解析】从原文“…that you will agree that the quality of high standard of workmanship will appeal to the most selective buyers”可以找到答案。
5.
【答案】Details
【解析】从原文“We are enclosing our giving the details you ask for.”可以找到答案。
这是一列《南华早报》的栏目名。
A—Top Stories头条新闻
B—E-newsletters电子简讯
C—Current Special当前专题
D一What’s New最新资讯
E—Editor’s Picks编辑推荐
F—Latest In Jobs最新招聘信息
G—Highlights今日重要新闻
H—Letters to Editor写给编者的信
I--Special Reports特别报道
J一Talkback反馈
K—What Readers say读者之声
L—On the box电视节目单
M—Classified post分类广告
N—at China Outlook大中华文摘
O一Biz-China中国财经
P—online Service Agreement在线服务协议
Q—Privacy Policy保密
R—FAQs常见问题
S— Archives存档
T—People In the Know名人访谈
51.
(M)分类广告
(H)写给编者的信
52.
(Q)保密
(B)电子简讯
53.
(K)读者之声
(O)中国财经
54.
(F)最新招聘信息
(E)编辑推荐
55.
(I)特别报道
(N)大中华文摘
46.
【答案】Disneyland Park
【解析】可从原文“Experience two great theme(主题)parks in -Disney’s California Adventure park and fight next door Disneyland Park”找到答案。
47.
【答案】entertainment
【解析】从原文“there are extraordinary entertainment and shopping in the Downtown Disney District”可以找到答案。
48.
【答案】shopping
【解析】从原文“there are extraordinany entertainment and shopping in the Dowatoun Disney District”可以找到答案。
49.
【答案】free
【解析】从原文“one child receives a free Disneyland Resort Park Hopper ticket purchased in a Disney vacation package”可以找到答案。
50.
【答案】adult
【解析】从原文“one child receives a free Disneyland Resort Park Hopper ticket purchased in a Disney vacation package”可以找到答案。下载本文