英语模拟卷(一)
听力部分
I. 1-5 EADBC
II. 6-10 ABCAC
III. 11-20 BBCBBBAABC
IV. 21-25 BCCAC
V. 26. decorating 27. big 28. visiting 29. coffee 30. holiday
笔试部分
31—45 CBBBA CCACB CABCA
46—55 CBBACBAACC
56-- 60 TTFFT
61—65 B C D A A
66—70 BADBC
71—75 BCDAC
76---80 decision safely led fortieth companies
81--85 heard from slowed down once more feed on be strict
86—95 arrive service cheaper least hotels for Shopping price everything climbing
96—100 BDAGE
101—105 Much Why no/few borrow player
106. happen/happening, corner 107 . faster, man’s
108. answering/using, having 109. hit, Though 110. because, carelessness
111. I’m used to getting up early every day.
112. The film/movie was so boring that many of them felt sleepy.
113. You’ll make great progress as long as you stick to studying English.
114. It has been two days since we landed on Mars.
115. Dear fellow students,
As we know, forests are important to the environment because trees can stop the wind from blowing the earth away. They can also prevent the water from washing the earth away. They are the lungs of the earth. They can control the climate of the earth. Besides, they are also the homes of the animals. But they are becoming smaller and smaller because people have cut down too many trees. As a result, a lot of rich land has changed into desert and sandstorm came into being. So to improve the environment, we should plant trees as many as possible. What’s more, we should do something useful to protect them.
Come on everyone. Let’s plant trees for the Earth---our only home!
That’s all. Thank you.
听力材料三
Ⅰ.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。
1. The Chinese people eat with chopsticks and a bowl.
2. It’s very snowy in the northern part of China in winter
3. My favorite animals are elephants.
4. Jane wants to buy a pair of running shoes.
5. They are talking about their spring field trip to Mount Tai.
Ⅱ. 听句子,选择正确答语。每个句子读一遍。
6. He is always afraid of taking bitter medicine.
7. Could you come to our food festival?
8. My father was hurt when he was cutting up the meat.
9. Would you like to take some pictures with these camels?
10. We’ll take turns to help you with your lessons.
Ⅲ. 听对话,选择正确答案。每段对话读两遍。
听第一段对话,回答11小题。
M: Why are you worried?
W: Because I failed my exam.
听第二段对话,回答12小题。
W: What’s wrong with you, Li Lei?
M: My feet hurt.
W: Oh, you shouldn’t wear leather shoes when you play sports. You should wear your sports shoes.
M: I know. Thank you, Mr. Smith.
听第三段对话,完成第13-14小题。
W: Dad, the weather report says it will be fine tomorrow. I want to go out to play.
M: Shall we go the park for boating?
W: Boating again? I’m tired of it.
M: What about having a ride in our new car to the countryside? The air is fresh there.
W: That’s great.
听第四段对话,回答15-17小题。
M: Good afternoon, Mary. What’s wrong with you?
W: Oh, I had an accident yesterday and hurt my left leg.
M: I’m sorry to hear that. How did it happen?
W: I rode my bike very fast on my way home. At the corner of the street, I saw a truck carrying many bags of rice in front of me. I became nervous and suddenly fell off my bike.
M: You must be careful next time.
W: Thanks. I will.
听第五段对话,回答18-20小题。
W: What can I do for you, sir?
M: Thanks. Could you tell me the time of the last train to Sydney this evening?
W: There’s one at 20:30. But there are no tickets left.
M: Well, then what’s the time of the first one tomorrow morning?
W: The first train leaves at 9:15 and it arrives at 12:30. It may be late because of the bad weather.
M: OK. How much does a ticket cost?
W: 20 dollars and only half price for a child under 12.
M: All right. I’d like two adult tickets and one child ticket. Here’s the money.
W: Thank you.
IV. 听短文,选择正确答案。短文读两遍。
In the countryside of China, there are more than 20 million children staying at home without their parents.
Many of them stay with heir grandparents. These say-at-home children face a lot of problems. They get less care
from their parents. Some of them feel lonely, and they even feel afraid at night because they think they are not safe
enough. Some of them are not as confident as the other children. And some of them don’t study well.
The Chinese government now cares about these children very much and is trying to solve their problems.
V. 听对话,完成表格。对话读两遍。
M: Hi, Tina. Are you free right now?
W: Hi, Steve. What’s up?
M: We need to do a survey about our services for a customer. Her name is Diana Smith. Can you deal with it, Tina? I’m busy decorating the hall.
W: Is she spending a lot with us?
M: No. She’s only spending about 5,000 pounds.
W: Sorry, Steve. I’m busy now. I’m working on a big order. They’re spending about 300,000pounds.
M: Oh, what about the others? What’s Leo doing?
W: He’s visiting a customer.
M: And Susan?
W: She’s making coffee.
M: What? She drinks too much coffee! And where’s Ben?
W: He’s on holiday.
M: Oh, right. I remember now.
W: He’s probably enjoying himself at the seaside at the moment. Lucky boy!
M: Yes, he’s lucky. OK, I’ll work on the order for Diana Smith myself.下载本文